Stjärnkrögare Björn Frantzén i exklusiv onlinekurs på Starflow

STOCKHOLM, SWEDEN · SEP 27, 2019

Stjärnkrögare Björn Frantzén i exklusiv onlinekurs på Starflow

​Stjärnkocken Björn Frantzén, aktuell vinnare av 2019 The Best Chef Award och innehavare av tre stjärnor hos Guide Michelin lanserar idag sin första onlinekurs någonsin.


Genom 11 avsnitt får vi ta del av några av Björns signaturrätter som han har serverat på sina restauranger genom åren, kunskaper och specialitéer där grunden på många sätt kan appliceras i andra rätter.

Det är ett stort nöje för mig att genom den här kursen, kunna dela med mig av allt jag har lärt mig under mina 25 år inom branschen, berättar Björn Frantzén

Cooking Class by Björn Frantzén erbjuder en unik möjlighet att genom 11 avsnitt få laga mat med Björn och ta del av en mästare som med sin senaste restaurang i Stockholm Restaurang Frantzén är den första i Sverige att belönas med tre stjärnor i Guide Michelin.

- Vi är väldig stolta över att kunna presentera detta samarbete. Björn är en mästare som inte bara har gjort ett enormt avtryck på den svenska matscenen, han har även skördat stora framgångar internationellt, berättar David Gabor, VD & Grundare på Starflow.

Björn Frantzén
Björn är både utvecklare och kvalitetssäkrare. Ständigt ifrågasättande och hela tiden med den översköljande njutningen som mål. Född 1977 tillhör han den unga generationen framgångsrika kockar som är helt hängivna uppgiften. Björn Frantzén minns hur han som tolvåring en dag fick smaka en perfekt stekt köttbit med pommes och bea. En stark första matupplevelse som blev avgörande och något han kom att inspireras av i sin karriär långt framöver.

Starflows lanseringar med Björn Frantzén, Per Morberg och Richard Juhlin, är startskottet för en stor satsning inom gastronomi på plattformen.

Läs hela nyheten