Per Morberg visar för första gången upp sitt hem i Karibien - och han talar engelska!

STOCKHOLM, SWEDEN · MAR 13, 2019

Per Morberg visar för första gången upp sitt hem i Karibien - och han talar engelska!

Kocken, skådespelaren och underhållaren Per Morberg har gjort mat- och jaktprogram på TV4 i över 15 år. Nu har han lämnat kanalen för att starta en egen digital satsning på plattformen Starflow – som ger honom full konstnärlig frihet 100 procent av rättigheterna.

Stockholm, Sverige - 13:e mars, 2019 – Per Morberg har senaste halvåret lanserat flera framgångsrika matlagningsprogram på nya plattformen Starflow. Idag släpper han en helt unik programserie- ”Caribbean Days”, där han för första gången öppnar dörrarna till sitt hem på paradis ön Bequia i Västindien.

I 8 avsnitt får du följa med Per och familjen Morberg på fläktande seglatser, möten med lokalbefolkningen på ön men framförallt, lär Per ut munvattnande Karibisk matlagning.

– ” Här på ön har man lättare att acceptera en personlighet som Per Morberg. Ön är gästvänlig, människorna vänliga och hjälpsamma. De flesta känner Mr.Per vid mitt namn och byter ett par ord men mig. Här är jag lika hemma som i Sverige. ” säger Per Morberg.

För att fullt utnyttja Starflows globala plattform har Per I denna säsong av ”Morberg Lagar”, uteslutande valt att tala engelska. ”Caribbean Days” är därmed början på Pers internationella karriär. Det blir en fartfylld säsong i ett format du aldrig sett Per i förut.

“Caribbean Days” av “Morberg Lagar” är Pers femte säsong på Starflow, Per har producerat samtliga säsonger tillsammans med fotografen och filmaren Martin Löf. För 79 kronor får du tillgång till alla åtta avsnitt av ”Caribbean Days” -säsongen, men du kan även välja att betala 15 kronor per avsnitt.

Morberg lagar
Download press release